Gylperi – Episodi 63

Gylperi – Episodi 63

21:00 12/02/2020

Ejup vazhdon të përndjekë Gylperin. Çfarë ka për t’i thënë ai kësaj here?

Hasan dhe Gokhan janë në rrezik. A do të mundet Kadir të mbërrijë në kohë dhe t’i shpëtojë ata?

Xhan tashmë ka filluar të dëgjojë. Si do ta presë Gylperi, Hasan dhe Bedrije këtë lajm të bukur?

Kadir dhe Gylperi bëhën gati të celebrojnë martesën e tyre.Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi