Gylperi – Episodi 66

Gylperi – Episodi 66

21:00 17/02/2020

Gylperi dhe Kadir kalojnë ca momente të bukura në praninë e njëri-tjetrit.

Gylperi e lumtur qep fustanin e martesës së saj.

Ejup përballet me Seitin. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Gokhan mëson se kush është në të vërtetë babai i tij.

A do të mund të kurorëzojnë dashurinë e tyre Kadir dhe Gylperi?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi