Gylperi – Episodi 67

Gylperi – Episodi 67

21:00 18/02/2020

Një përballje e fortë do të ndodhë mes Hasan dhe Ejup.

Babë e bir të pushtuar nga mllefi zihen me grushta me njëri-tjetrin.

Shejma nga ana tjetër rrihet në mënyrë brutale. Kush fshihet pas kësaj?

Kadir dhe Gylperi më në fund arrijnë të martohen por lumturia e tyre zgjat pak kur mësojnë se çfarë ka ndodhur me të dashurit e tyre.

A do të mund të mbijetojë Seit?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi