Gylperi – Episodi 68

Gylperi – Episodi 68

21:00 19/02/2020

Gokhan i dëshpëruar nga humbja e babait përballet me Hasanit dhe kërkon të dijë arsyen se pse ja ka mbajt të fshehtë diçka të tillë.

Ejup i armatosur kërkon të marrë me forcë Gylperin, Bedrijen dhe Xhanin.

Ky i fundit në fshehtësi kërkon ndihmen e Kadirit.

A do të mundet Kadir të mbërrijë në kohë?

Çfarë do të ndodhë me Ejupin?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi