Gylperi – Episodi 70

Gylperi – Episodi 70

21:00 21/02/2020

Si do ta presin Kadir dhe Gylperi që dy fëmijet e tyre kanë rënë në dashuri me njëri-tjetrin?

A do të munden që edhe ata tu tregojnë dy fëmijëve  të tyre që janë martuar në fshehtësi?

Gokhan përleshet me Hasanin duke e fajësuar atë dhe familjen e  tij për vdekjen e të atit.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi