Gylperi – Episodi 71

Gylperi – Episodi 71

21:00 24/02/2020

Çfarë do të dëgjojë Shejma në biseden mes Kadir dhe Gylperi?

Hasan shkon për të ngrënë mëngjes me familjen e Artemis.

Ai ka një lajm të bukur për tu dhënë atyre. Për çfarë bëhet fjalë?

Si do të jetë përballja mes Bedrijes dhe Gokhanit?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi