Gylperi – Episodi 72

Gylperi – Episodi 72

21:00 25/02/2020

Kadir mëson që Gylperi po kërkon punë pa dijeninë e tij. Si do ta presë ai këtë gjë?

Hasan dhe Artemis kalojnë momentetë bukura sëbashku.

Kadir ka një lajm të bukur për Hasanin…

A do të mund të  zbulojnë Artemis dhe Hasan rreth martesës së prindërve të tyre?

Artemis bie pa ndjenja dhe dërgohet për në spital. Çfarë po ndodh me të? 
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi