Gylperi – Episodi 73

Gylperi – Episodi 73

21:00 26/02/2020

Artemis kërkon nga Kadir që ai të martohet përsëri me Shejmen.

Gylperi dëgjon gjithë bisedën mes tyre. Si do të reagojë ajo?

Hasan verteton që nëna e tij është martuar në fshehtësi. Si do të jetë përballja e tij me Gylperin?

Çfarë do të thuhet në takimin mes Jakup dhe Ejup?

Hasan kërkon të marrë vëllain dhe motrën e të largohen nga shtëpija e nënës së tyre…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi