Gylperi – Episodi 78

Gylperi – Episodi 78

21:00 04/03/2020

Shejma rrëmbehet nga Ejup.

Kadir, Gylperi dhe Xhan kalojnë kohë sëbashku si një familje e vërtetë.

Shejma kërkon ndihmën e Kadirit. Por a do ta besojë ky i fundit kësaj here atë?

A do të mundet Gylperi të shpëtojë Shejmen? Çfarë do të kërkojë Ejup në këmbim?

Të ngjashme