Gylperi – Episodi 83

Gylperi – Episodi 83

21:00 11/03/2020

Si është gjëndja shëndetësore e Kadirit?

Shejma takohet me Ejup, ky i fundit i tregon asaj se autori i plagosjes së Kadirit është Hasani.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Gylperit dhe Shejmës?

A do të mund t’i tregojë Hasan të vërtetën Artemisit rreth plagosjës së babait të saj?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi