Gylperi – Episodi 85

Gylperi – Episodi 85

21:00 13/03/2020

Si do tu shkojë Bedrijes dhe Hasanit dita e parë në shkollën e tyre të re?

Gylperi lë një letër për Kadirin dhe shkon të jetojë në shtëpinë ku ka kaluar vuajtjet më të mëdha.

Çfarë do të ndodhë mes saj dhe Ejup?

A do të mundet Kadir ta largojë që aty gruan që ai dashuron?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi