Gylperi – Episodi 86

Gylperi – Episodi 86

21:00 16/03/2020

Për çfarë do të flasë Ejup me Shejmën? Cili do të jetë propozimi i tij i rradhës?

Hasan dhe Bedrije marrin vesh mbi kthimin e nënës së tyre tek Ejup.

A do të munden ata të mësojnë se me çfarë po e kërcenon ai?

Hasan i dëshpëruar kërkon ndihmen e Kadirit që të kthejë nënën e tij në shtëpi. Çfarë do të ndodhë me Gylperin?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi