Gylperi – Episodi 87Gylperi – Episodi 87

21:00 17/03/2020

Hasan mëson nga Serdar që Ejup ka rrëmbyer Jakupin.

Shejma shkon të takohet me Fatmën. Cila është arsyeja e vizitës së saj?

Kadir dhe Hasan gjejnë vendodhjen e Jakupit dhe arrijnë ta shpëtojnë atë.

Por Artemis ndodhet në rrezik.

A do të munden Kadir dhe Hasan të  shpëtojnë Artemisin dhe të çojnë mrapa hekurave Ejupin?
Të ngjashme