Gylperi – Episodi 88


Gylperi – Episodi 88

21:00 18/03/2020

Kur Gylperi dhe Kadir më në fund po shijojnë ca çaste qetësie me fëmijët e tyre, policia vjen dhe arreston Hasanin.

Kush fshihet pas kësaj?

Cila do të jetë arsyeja e përballjes mes Artemis dhe nënëns së saj?

 Çfarë do të ndodhë me Serdar?


Të ngjashme