Gylperi – Episodi 9

Gylperi – Episodi 9

21:00 27/11/2019

Gruaja e Kadir mëson mbi egzistencën e Gylperisë dhe vihet në kërkim të saj.

Kjo e fundit merr përsëri femijet e saj në shtëpi. Por përsëri vazhdon të marrë përbuzjen e tyre.

Jakup dhe Ezhder mbërrijnë në Stamboll. Çfarë plani kanë menduar ata?

Bedrije vazhdon të vuajë në heshtje. Hasan njihet rastësisht me Artemis, vajzën e Kadirit.
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi