Gylperi – Episodi 92

Gylperi – Episodi 92

21:00 24/03/2020

Hasan arrin të shpëtojë dhe rikthehet shëndoshë e mirë në shtëpi. Po me Xhanin çfarë po ndodh?

A do të mundet Kadir të gjejë vendodhjen e tij?

Cila do të jetë arsyeja që Kadir dhe Gylperi debatojnë me njëri-tjetrin?

Fëmijët kanë një surprizë të bukur për të lumturuar dhe për të bashkuar përsëri Kadirin dhe Gylperin.

Por a do t’ia dalin dot ata?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi