Gylperi – Episodi 93Gylperi – Episodi 93

21:00 25/03/2020

Çfarë do të thuhet mes Bedrije dhe Gokhan?

Gylperi tashmë po jeton e lumtur me tre fëmijet e saj.

Çfarë do të ndodhë me Jakupin dhe me familjen e tij? A do të mund të largohen ata njëherë e mirë nga jeta e Gylperit?

Çfarë plani po thurin Hasan, Bedrije dhe Artemis për bashkimin e prinderve të tyre?

A do të mundet Gylperi që më në fund të jetojë e lumtur me fëmijët e saj dhe me burrin që ajo dashuron?
Të ngjashme