HAKMARRJE – EPISODI 84HAKMARRJE – EPISODI 84

17:00 03/08/2017

Emre dyshon për të shkuarën e Aliut ndaj ka lënë takim me Igorin.

Cila është kërkesa që Igori ka për Aliun dhe a do ta pranojë ky i fundit?

Hakan përpiqet të marrë informacionet e nevojshme kundër familjes Arsoi. Cila është surpriza e Shahikës për Jamurin në darkën e organizuar për të?

Në lidhjen e drejtpërdrejtë, Jamuri detyrohet të sakrifikojë veten e saj por njëkohësisht të përhap një lajm të bujshëm.

Ndërsa Ali dhe Jamur thurin planin e tyre për të ardhmen, një material me rëndësi vjen për Emrenë.

Si do të jetë përballja e tij me Aliun?

Shahika kërkon ndihmën e Hakanit.
Të ngjashme