HAKMARRJE – EPISODI 85HAKMARRJE – EPISODI 85

17:00 04/08/2017

Shahika është e gatshme për gjithçka vetëm që të mos lejojë dasmën e Emresë me Jamurin.

Hakan përpiqet të marrë të gjithë informacionet e nevojshme. A do tja dalë mbanë ai?

Ryzgar ndjek hap pas hapi Haldunin në kërkim të provave kurdër familjes Arsoi.

Xhemre ka filluar të dyshojë te Jamuri. A do të tregohet e sinqertë kjo e fundit?

Si do të jetë përballja mes Igorit dhe Aliut?

Shahika kupton se po humbet fëmijët e saj.

Hakan, Ali dhe Jamur bëjnë përgatitjet e fundit të planit të tyre. Sa i lartë është rreziku për ta?
Të ngjashme