HAKMARRJE – EPISODI 86


HAKMARRJE – EPISODI 86

17:00 07/08/2017

Jamur jep lamturmirën Seçkin duke i dhënë udhëzimet e fundit.

Emre dhe Jamur i tregojnë Shahikës dhe Haldunit planin e tyre për t’u larguar përgjithnjë në Amerikë.

Një pakujdesi e Asllësë rrezikon jetën e Ryzgarit.

Për t’a shpëtuar, Jamurit i mbetet vetëm një mundësi. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Planet e Jamurit do të marrin një kthesë të re. A do të mundet ajo të rregullojë gjithçka në kohë?

Si do të jetë përballja e saj e fundit me Ryzgarin?

Shahika ka zbuluar adresën e Aliut. A do të zbulojë ajo të vërtetën?

Hakan arrestohet nga policia. Çfarë do të ndodhë me të?  
Të ngjashme