HAKMARRJE – EPISODI 87HAKMARRJE – EPISODI 87

17:00 08/08/2017

Shahika tashmë ka mësuar gjithçka dhe ndan informacionet me Haldunin.

Të dy ata thurin një plan tjetër për dasmën.

Dita e dasmës erdhi.

Aliu duhet të nxjerrë menjëherë Hakanin nga rajoni i policisë, por duket se Haldun ka plane të tjera. A do të mundet të dalë ai në kohë?

Shahika nga ana tjetër shtiret sikur ka lënë gjithçka pas në sy të Emresë dhe Jamurit.

Xhemre ndan lajmin e gëzueshëm të pritjes së një fëmije me Jamurin.

Çfarë kërkon Shahika nga Asllëja?

Në ditën e dasmës Aliu zbulon diçka që e vë në dyshime.

Të dy palët mendojnë se kanë fitoren në xhep. Cili nga planet do të rezultojë i suksesshëm?
Të ngjashme