HAKMARRJE – EPISODI 88HAKMARRJE – EPISODI 88

17:00 09/08/2017

Ndërsa dasma vazhdon Ryzgar ka rënë në kurth. A do të mundet Aliu ta shpëtojë atë?

Emre dhe Ali përballen me njëri-tjetrin.

Ndërsa jashtë shtëpisë së Jamurit dëgjohet një e shtënë, godina në të cilin ndodhen Emre dhe Ali shpërthen.

Shahika dërgohet në rajonin e policisë. A ka mundur Emre të shpëtojë? Po Aliu?

Xhemre tronditet dhe i bien të fikët. Në këtë mënyrë Barësh mëson se ajo është shtatzënë.

Çfarë ka ndodhur me Asllënë? A ka mundur Jamur të përmbushë planin e saj?

Rrethi tashmë është ngushtuar. Kush fshihet pas “sipërmarrësit”?

Cili do të jetë fati i personazheve?
Të ngjashme