Hapet kopshti i ri zoologjik i Tiranës

Rama dhe Veliaj në inaugurimin: Parku edhe mjedis edukativ Kopshti Zoologjik i Tiranës hapi zyrtarisht dyert këtë të shtunë. Me qindra fëmijë vizituan mes kureshtjes mjediset e transformuara, kafshët, dhe klasat informative, ku mund të mësojnë gjëra të reja për natyrën. Në inagurimin e tij mori pjesë vetë Kryeministri Edi Rama, i shoqëruar nga kryebashkakiku … Continue reading Hapet kopshti i ri zoologjik i Tiranës