Hapet një pikë tjetër kufitare me Malin e Zi


Hapet një pikë tjetër kufitare me Malin e Zi

16:25 03/08/2021

Hapet pika doganore e Grabomit në Malësi të Madhe që do të lidhë Shqipërinë me Malin e Zi.

Gjatë ceremonisë se inaugurimit, Rama ftoi Malin e Zi që t’i bashkohet iniciativës së Ballkanit të Hapur.

Është një lajm i mirë për të gjithë ata që frekuentojnë kë5to vende, Tani kanë një pikë kalimi dinjitoze dhe ndihen qytetarë të denjë të dy vendeve.

Por të ndërtosh infrastrukturë dinjitoze apo të hapësh një pikë të re doganore, nuk ka vlerë nëse nuk heqim të gjitha barrierat dhe nëse nuk u heqim qytetarëve tanë minutat që duhet presin në kufi”, tha ndër të tjera Rama.

Kjo deklaratë është një ftesë për Malin e Zi që të bashkohet në nismën “Ballkani i hapur” për të hequr kufijtë për qytetarët”./tvklan.al


Të ngjashme