Mbrëmjen e djeshme spektakli i Love Island Albania ishte i mbushur me emocione. Nën drejtimin e Luana Vjollcës, ‘reality show’ na dhuroi drama, ‘ex’-a dhe dalje të papritura.

Opinionistja e emisionit, Dalina Buza ka dhënë komentin e saj në lidhje me Salionin, djali që u denazalizua nga lioja papritur.

Dalina:“Mua më pëlqen që Salioni është i vërtet me ndjenjat e tij, kjo gjë është kundër Love Island Albania. Ai ka hyrë aty si vetja dhe me ndjenja të vërteta. Ka njerëz që tentojnë dhe guxojnë për të njohur më shumë, por ti nuk e bëre këtë. Ti harrove që kjo është një formulë dhe Shqipëria u çudit kur ti ike në mes të javës.”

Episodet ditore të Love Islandd Albania i ndiqni çdo ditë në orën 18:20, në Tv Klan./ Love Island Albania