Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani priti në një takim Kryetarin e Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi dhe Kryetarin e Këshillit Kombëtar, Nevzad Lutfiu.

Ministri Hasani theksoi mbështetjen e palëkundur dhe angazhimin e Shqipërisë për shqiptarët e Luginës së Preshevës, si dhe shkëmbyen mendime konkrete për forcimin e mëtejshëm të këtij bashkëpunimi.

“Ne qëndrojmë përkrah përfaqësuesve të subjekteve politike shqiptare të Luginës së Preshevës për të përmirësuar pozitën e shqiptarëve në Serbi”.

/tvklan.al