Histori e Fundjavës – Lamtumirë Alvin, dy vjecari që mundi tumorin por jo covid 19!Histori e Fundjavës – Lamtumirë Alvin, dy vjecari që mundi tumorin por jo covid 19!

20:47 21/02/2021

Ambra e vogel 6 muajshe vuante nga një sëmundje të rëndë, hidrocefali në pjesën e trurit. Asaj i duhet të kryente një ndërhyrje kirurgjikale urgjente, dhe koha ishte shumë e kufizuar. Nëna e saj me lot në sy kërkoi ndihmën tonë. Brenda pak ditesh u mblodh shume e nevojshme, dhe Ambra ju nenshtrua operacionit te nevojshem.

Gjendja e saj eshte mire tashme por vazhdon te qendroje ne Turqi, per te qene nen kujdesin e mjekeve. Ajo ka kryer tre operacione deri tani. Te parin e beri 3 muajshe, te dytin qe hoqi tubin ishte 5 muajshe tani qe beri te tretin esht 6 muajshe.Të ngjashme