Ne Parkun Shebenik Jabllanice para 90’ ne kohen e komunizmit nuk lejoj njeri ta hynte. Ky park ndodhur mes Librazdit dhe Dibres ka shtigje te pashenuara qe te cojne ne vende unike. Njeri prej tyre eshte liqeni akullnajor i Draganit.