Historia e çuditshme nga Elbasani, e mban paralelisht me gruan për 23 vite dhe e kërcënon me jetë

Nëna e Sonilës: Merri atësinë e djalit ose mbytu “Shihemi në gjyq” e nis sezonin e 8-të të transmetimit me një histori ndryshe nga ato që kemi parë përgjatë këtyre viteve. Fatimja dhe vajza e saj Sonila po përballen prej vitesh me një problematikë të vështirë. Nga një bashkëjetesë gati 23-vjeçare, Sonila ka sjellë në … Continue reading Historia e çuditshme nga Elbasani, e mban paralelisht me gruan për 23 vite dhe e kërcënon me jetë