Historia ime – Apeli i nënës: Kërkoj punë për të ushqyer fëmijëtHistoria ime – Apeli i nënës: Kërkoj punë për të ushqyer fëmijët

13:30 08/02/2021

E ftuar sot në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë një grua 38-vjeç nga Fieri e cila jeton momentalisht në Kashar, ku tregon historinë e saj të jetës. Ajo është fejuar dhe martuar me mblesëri dhe tregon se dy vite fejesë e ka parë burrin e saj vetëm dy herë sepse ai ishte emigrant. Pasi u martuan erdhi në jetë djali i tyre dhe i mori në Greqi. Nisi dhuna psikologjike, fizike ku shpesh herë merrte dhe ofendime nga bashkëshorti. Arriti deri në atë pikë ku ai e nxiste dhe i thoshte të hipte në katin e pestë dhe të hidhej.Të ngjashme