Historia ime – Demtimi në lindje i ka kushtëzuar mënyrën e jetesës!Historia ime – Demtimi në lindje i ka kushtëzuar mënyrën e jetesës!

13:30 09/02/2021

E ftuar tek emisioni “Historia ime” në Tv Klan ka qenë Luiza Gaxhi, 39 vjeç e cila jeton në një fshat të largët të Tepelenës.

Luiza ka lindur me një dëmtim në krah, kjo pasi kur e ëma ishte duke e sjellë në jetë Luizën pati një rritje shumë të lartë tensioni, dhe mjekët për të mos e rrezikuar jetën e nënës, e tërhoqën Luizën me ganxha dhe gjatë këtij procesi i dëmtuan krahun tek pjesa e supit.

Familja e Luizës ka qenë një familje e madhe, kanë qenë katër motra dhe dy vëllezër, por tashmë janë shpërndarë duke ndërtuar jetën e tyre, babai i ka ndërruar jetë para 9 vitesh sepse vuante nga një sëmundje e keqe që i mori jetën dhe tashmë Luiza jeton vetëm me nënën e saj.Të ngjashme