Historia ime – E dhunuar nga vëllai e ish-bashkëshorti, sot gjendet e vetme me dy fëmijë!Historia ime – E dhunuar nga vëllai e ish-bashkëshorti, sot gjendet e vetme me dy fëmijë!

13:45 13/05/2021

Në emisionin “Historia ime” ka qenë e ftuar Driola e cila ka rrëfyer se jetonte në Gramsh me familjen e saj dhe në moshën 25 vjeç i kërkoi dorën një djalë nga një fshat, por ajo nuk pranonte se nuk dëshironte që të martohej në fshat. Fakti që nuk pranonte bëri që të dhunohej rëndë nga i vëllai. Ai ka ushtruar dhunë barbare  ndaj saj me rripin e pantallonave dhe mes plagëve të marra, ajo del nga shtëpia mes natës, hip në një autobus që shkonte në Korçë, aty nisi dhe rrugëtimi i saj.Të ngjashme