Historia ime – Gruaja me pesë fëmijë rrezikon të mbetet pa shtëpi nga ish-bashkëshorti!Historia ime – Gruaja me pesë fëmijë rrezikon të mbetet pa shtëpi nga ish-bashkëshorti!

13:30 27/01/2021

Në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë e ftuar një grua 35-vjeç nga Tirana e  cila nuk dëshiron që të bëjë publike identitetin e saj. Ajo ka rrëfyer historinë e dhimbshme të jetës së saj me një burrë që e ka tradhtuar dhe keqtrajtuar gjithmonë. Nga martesa me burrin e saj ka patur 5 fëmijë, por jeta e saj nuk ka qenë asnjëherë e lumtur. Burri mbante dy lidhje paralele dhe kjo gjë ndikoi për keq në marrëdhënien bashkëshortore.Të ngjashme