Historia ime – Gruas me zhvillim të vonshem i heqin kemp-in pas 30 vjetësh!Historia ime – Gruas me zhvillim të vonshem i heqin kemp-in pas 30 vjetësh!

13:30 20/10/2020

Sot tek emisioni “Historia ime” në Tv Klan ka ardhur një gruaje e cila për shkak të një temperature që ka kaluar në fëmijëri është bërë me zhvillim të vonshëm. Prej 30 vitesh ajo ka përfituar Kemp por tashmë i kanë thënë se është e aftë për të punuar, ja kanë hequr kempin dhe ajo po përballet me probleme të shumta ekonomike dhe jo vetëm.

Ajo rrëfen se ka probleme e debate të shumta me të vjehrrën.Veç kësaj situate, asaj i kanë hequr Kempin të cilin e merrte prej 30 vitesh, i kanë thënë që është e aftë për punë dhe se duhet të punojë.
Të ngjashme