Historia ime – Historia e gruas së dhunuar që rrit e vetme dy fëmijët!Historia ime – Historia e gruas së dhunuar që rrit e vetme dy fëmijët!

13:30 06/04/2021

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë e ftuar Rita e cila ka treguar se kur ishte 25 vjeç, familja e saj nuk e ka dashur më në shtëpi dhe është detyruar të shkojë të jetojë tek gjyshja e saj. Aty njohu dhe babain e fëmijës së parë i cili ia ka shkatërruar jetën. Ajo e ka njohur kur ishte 25 vjeç gjatë kohës që punonte si sanitare në një lokal.Të ngjashme