Historia ime – Historia e jetës së aktorit rebel, Neritan Liçaj!Historia ime – Historia e jetës së aktorit rebel, Neritan Liçaj!

13:30 29/01/2021

Aktori i njohur Neritan Liçaj është spikatur ndër vite për talentin e tij në karakteret e shumta që ka sjellë, por jo vetëm, dallon gjithashtu edhe për karakterin e tij të lirë, i cili nuk e fsheh mendimin dhe bindjen e tij në çdo rrethanë.

Ai ka qenë i ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ku ndër të tjera ka rrëfyer edhe për rolin që ka “ringjallur” Enver Hoxhën me në krah Nexhmijen. Aktori ka treguar se për këtë rol ai është përpjekur dhe ka punuar shumë.

Të interpretosh një figurë historike kaq pranë duhet t’i futesh një njohje shumë të thellë në mënyrë që të jesh sa më i saktë dhe ta njohësh mirë që ta interpretosh”.

Neritani ka luajtur krahë aktores Linda Jarani e cila ishte në rolin e Nexhmies. Ai tregon se grimierët kanë bërë një punë shumë të madhe për t’iu afruar sa më shumë pamjes së Enver Hoxhës.Të ngjashme