Historia ime – Historia e vajzës së kërcënuar nga babai!Historia ime – Historia e vajzës së kërcënuar nga babai!

13:30 24/09/2020

Dhuna ndaj grave ka qenë vazhdimisht në fokus të tematikave që janë trajtuar në programin “Historia ime”. Gra që kanë jetuar për vite të tëra si viktima të dhunës së bashkëshortëve të tyre, kanë rrëfyer në këtë studio përjetimet dhe nënshtrimin e tyre.

Por ditën e sotme gjatë emisionit është trajtuar historia e një vajze të re 20-vjeçare, e cila përveç gjendjes së saj shëndetësore që kufizon dhe i pamundëson lëvizjen, ajo ka ndarë me publikun historinë e saj personale dhe familjare nën dhunën dhe kërcënimet e babait të saj.

Nënë e bijë kanë një frikë të madhe dhe nuk pranojnë të flasin hapur prandaj dhe intervista do bëhet në mënyrë anonimate.
Të ngjashme