Historia ime – I denuar me burgim të përjetshem për një krim që nuk e ka kryer?Historia ime – I denuar me burgim të përjetshem për një krim që nuk e ka kryer?

13:30 30/09/2020

Ngjarjet e rënda, veçanërisht ato me pasoja fatale siç është humbja e jetës, me siguri trondisin çdokënd që i dëgjon dhe përvëlojnë shpirtrat e të afërmve të personave të përfshirë në to.

Shpesh, një pjesë e mirë e këtyre ngjarjeve mbeten gjatë të pazbardhura, disa të tjerave nuk u jepet vendimi i duhur, disa të tjera nuk pranohen nga palët përkatëse, madje ka edhe raste kur e vërteta ngel e pazbuluar në plotësinë e saj.

Sot në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, u trajtua rrëfimi i një nëne e cila ka një plagë të madhe në shpirt. Ajo me lot në sy pretendon pafajësinë e djalit të saj, i cili është dënuar me burgim të përjetshëm për një krim të ndodhur shumë vite më parë dhe sot vuan dënimin në burgun e Patosit.


Të ngjashme