Historia ime – Inxhinieri që ka realizuar pasionin për artet marciale!Historia ime – Inxhinieri që ka realizuar pasionin për artet marciale!

13:37 23/10/2020

Në studion e “Historia ime” në TV Klan ka qenë Bruno Xhaferi i cili është një inxhinieri elektronik i apasionuar pas sportit që nuk e ka lënë vetëm në kuadrin e pasionit, por e ka kthyer në një profesion të dytë. Kemi të bëjmë me një personazh interesant i cili edhe pse vjen nga një degë ekzakte siç është elektronika, zhvillon një disiplinë sportive shumë interesante të quajtur Brazilian Jiujitsu dhe ua mëson dhe shumë të rinjëve.
Të ngjashme