Historia ime – Ish-bashkëshorti braktisi familjen pas 15 vitesh martesë!Historia ime – Ish-bashkëshorti braktisi familjen pas 15 vitesh martesë!

13:30 22/10/2020

Sot tek emisioni Historia ime në “Tv Klan” është trajtuar historia e një gruaje e cila po rrit e vetme katër fëmijë të moshave 15 vjeç, 13 vjeç,11 vjeç dhe 4 vjeç. Ish-bashkëshorti prej dy vitesh nuk i takon fëmijet, madje nuk ju jep as pensionin ushqimor që i ka caktuar gjykata. Historia e kësaj gruaje 35-vjeçare është shëmbëlltyrë e historive të shumë nënave në vendin tonë të cilat pas divorcit përballen të vetme me rritjen e fëmijëve. Vendime gjykate të pazbatueshme sidomos në rastet kur ish-bashkëshortët punojnë në të zezë ose larg vendit. Gruaja ka kaluar një jetë të vështirë me dhunë dhe peripeci, vjen sot në studio për të rrëfyer se si vendosi të largohet nga dhunuesi dhe të gjejë forcën të përballet e vetme me jetën, të rrisë e vetme katër femije t’i arsimojë e të përkushtohet vetëm për ta.
Të ngjashme