Historia ime – Letra e një bije për nënën e saj drejtuar redaksisë “Historia ime”Historia ime – Letra e një bije për nënën e saj drejtuar redaksisë “Historia ime”

13:30 23/02/2021

Pjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan është bërë një grua 57 vjeç e cila nuk dëshiron që të zbulojë identitetin e saj para kamerave. Vajza e saj i ka dërguar një letër redaksisë së emisionit ku i rrëfen historinë prekëse të së ëmës dhe vuajtjet që ka kaluar ndër vite. Ajo është braktisur nga burri i saj kur fëmijët ishin të vegjël dhe është detyruar që t’i rrisë vetë pa ndihëm e askujt. Burri i saj punonte si kambist dhe fitonte goxha para, por nisi bixhozin dhe ta tradhtojë duke e shkatërruar kështu familjen.  

Ajo ka rrëfyer që problemet i nisën që kur jetonin me familjen e burrit në Cërik, ku dy motrat e tij ishin xheloze dhe flisnin keq për të dhe ai filloi të ndikohej nga ato. Më pas vendosën që të jetojnë në Elbasan, por dhe jetesa aty ka qenë e vështirë, aty filloi veset dhe pasi ngeli pa asnjë lekë ai udhëtoi drejt Greqisë…Të ngjashme