Historia ime – “Më martuan 16 -vjeçe, sme lanë të shkollohesha”Historia ime – “Më martuan 16 -vjeçe, sme lanë të shkollohesha”

13:30 15/04/2021

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë Xhoana Sinanaj, 24 vjeçe, nga Kuçova. Kur ishte vetëm 1 vjeç, prindërit e saj u ndanë sepse kishin probleme mes tyre. E ëma u martua sërish ndërsa babai i ka vdekur përpara disa vitesh. Kur ishte 16 vjeç, familja e lidhi me shkuesi me një djalë nga Durrësi, por celebrim nuk bënë dot pasi Xhoana ishte nën moshë.

Ajo jetonte në Durrës së bashku me familjen e tij. Nga martesa e tyre erdhi në jetë një vajzë, e cila sot është 5 vjeç. Por në fillimet e martesës ajo u përball me disa probleme, ku një prej tyre ishin tradhtitë e shpeshta që bashkëshorti i saj bënte me vajza të tjera. Ai shprehej se ishte i detyruar të shkonte me të tjera që t’i marrte Lekë dhe të mbante familjen.Të ngjashme