Historia ime – Në kërkim të së drejtës për bonusin e qirasë!Historia ime – Në kërkim të së drejtës për bonusin e qirasë!

13:30 30/11/2020

Në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë Drita Saliaj nga Mallakastra, e cila jeton në Sarandë prej 12 vitesh.

Drita prej 12 vitesh është ndarë nga bashkëshorti. Divorci ka ardhur pasi sipas zonjës mosmarrëveshjet e shpeshta midis kunatës dhe vjehrrës çuan në debate të shumta me bashkëshortin.

Nga martesa erdhën në jetë dy fëmijë. Drita rriti vajzën ndërsa ish-bashkëshorti mbajti djalin. Ajo ka treguar se u martua me një burrë invalid dhe të sëmurë me epilepsi, e kjo për shkak se në atë kohë mosha 27 vjeç konsideroheshe si një moshë e madhe. Gruaja tregon se nuk u martua më përpara sepse i duhej të kujdesej për nënën e saj të paralizuar.Të ngjashme