Historia ime – Nëna ka ardhur të falenderojë publikisht të birin!Historia ime – Nëna ka ardhur të falenderojë publikisht të birin!

13:30 24/02/2021

Afërdita Keta ka ardhur në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, për të rrëfyer historinë e djalit të saj Kevin i cili vuan nga çrregullimi i spektrit autik. Ajo ka treguar se kur kuptoi që djali i saj vuante nga kjo sëmundje u përmbys gjithçka dhe jeta e gjithë familjes ndryshoi përgjithmonë. Afërdita ka ngritur dhe një problematikë që po përballet ajo dhe prindërit që kanë fëmijë me këtë sëmundje.

Ata nuk kanë mbështetje ekonomike nga shteti dhe nuk dinë as ku të shkojnë. Përtej këtyre problemeve, ajo tregoi se ka dhe një djalë tjetër të quajtur Fabio i cili i është gjendur pranë dhe ia ka bërë më të lehtë këtë problem që familja është përballur.

Ai ka qenë një fëmijë i kuptueshëm dhe nuk i ka sjellë kurrë probleme. Është i përkushtuar ndaj Kevin dhe shpesh herë e nxjerr shëtitje që të mos mërzitet në shtëpi.Të ngjashme