Ditën e sotme emisioni “Historia ime” në Tv Klan ka trajtuar historinë e një burri të quajtur Gëzim Hima i cili lufton në verbëri të plotë dhe kërkon të mbijetojë. Ai ka ardhur në studio të rrëfejë historinë që i ndryshoi jetën, që ndryshoi raportet familjare e që e ktheu totalisht në një tjetër drejtim, jeta nuk parashikohet dhe historia e 57-vjeçarit e tregon më së miri këtë gjë.