Në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit” në pak minuta u shfaqen dhe komentuan disa situata tragji-komike nga realiteti ynë i përditshëm.

Disa fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, duke kërcyer me balerinat e emisionit “Stop”. Fabrika e peletave në Maliq nxjerr një sasi të pabesueshme tymi, duke ndotur ambientin.

Në bregun e lumit Erzen janë hedhur mbetje, përfshirë kuti kartoni e plastike.

Në fshatin Arrës në Peshkopi, ura është djegur. Këto janë disa episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit”.

/tvklan.al