HOROSKOPI PER 6 MUAJT NE VAZHDIM, PLAZHI I PAZBULUAR I KALLMIT DHE TESTI NR. 02, KLUBI I LIBRIT “MOS E LUFTO PRANVEREN”!HOROSKOPI PER 6 MUAJT NE VAZHDIM, PLAZHI I PAZBULUAR I KALLMIT DHE TESTI NR. 02, KLUBI I LIBRIT “MOS E LUFTO PRANVEREN”!

10:53 02/07/2015

Të ftuar:

Meri Shehu – Astrologe

Alban  Jovani – Guidë “Discover Albania”

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari Të ngjashme