Hotelet, vendosja e yjeve (11 tetor 1998)Hotelet, vendosja e yjeve (11 tetor 1998)

13:01 11/10/1998

Në Tiranë por dhe në qytetet e tjera, hotelet  kanë filluar aktivitetin e tyre prej më shumë se disa vitesh dhe pyetja e vetme që kanë pronarët është se sa yje do të mbajë hoteli i tyre. Numri i yjeve tregon dhe kategoninë e hotelit. Në Shqipëri deri më tani nuk ka hotele me 5 yje ,por pjesa më e madhe e hoteleve private i kanë vendosur yjet sipas preferencave të pronarëve të tyre. Instancat përkatëse duhet të marrin masat e duhura për verifikimin e këtyre ambienteve se sa i përmbushin kriteret e tyre.

Pamje hotelesh në Tiranë./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj
Të ngjashme