House of Cards – Intrigat e pushtetit – Episodi 1

House of Cards – Intrigat e pushtetit – Episodi 1

23:30 09/09/2019

Hakmarrja e një politikani sëbashku me gruan e tij, kundër atyre që e tradhtuan.

I mashtruar nga Shtëpia e Bardhë, një kongresmen amerikan vendos të ngjitet i pamëshirshëm në majën më të lartë të pushtetit.

Shantazhi, joshja dhe ambicia janë armët e tij.

LAJMET
Të ngjashme
UKT