House of cards – Intrigat e pushtetit – Episodi 12House of cards – Intrigat e pushtetit – Episodi 12

00:30 26/09/2019

Ndërkohë që Zoi dhe Lukas po i afrohen të vërtetës, Frensis duhet domosdoshmërisht të ndryshojë planet e tij…Të ngjashme